Saturday, September 23, 2023
HomeTradingTrading emas Online Maybank Islamic Gold Account-i

Trading emas Online Maybank Islamic Gold Account-i

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Trading emas Online Maybank Islamic Gold Account-i | Rasanya semua orang sudah sedia maklum tentang kelebihan penyimpanan emas berbanding penyimpanan duit kertas yang kita ada sekarang ini. Namun begitu ramai yang masih belum menyimpan emas oleh dikerana tidak mempunyai masa untuk pergi membeli emas atau tidak mempunyai tempat yang selamat untuk menyimpan emas oleh kerana itu ramai yang tidak menyimpan emas.

Trading emas Online Maybank Islamic Gold Account-i

sumber gambar google

Oleh kerana itu hari ini kami akan berikan anda Panduan bagaimana untuk anda mula menyimpan emas secara online dengan serendah RM10 dengan menggunakan perkhidmatan Maybank Islamic Gold Account-I berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda lakukan.

Langkah Pertama

Layari laman sewang rasmi Maybank2u dan login selepas itu klik pada garisan tiga seperti gambar dibawah.

Langkah 2

Anda boleh pilih dibahagian Apply seperti gambar dibawah.

Langkah Ketiga

Anda hanya perlu klik dibahagian Investment dan klik Apply Maybank Islamic Gold Account-i (MIGA) dan isi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Selepas itu anda boleh masukkan code referral ” amb01024 “ semasa membuat permohonan.

Setelah selesai anda membuka Trading emas Online Maybank Islamic Gold Account-i anda boleh mula membeli emas dengan nilai serendah Rm10 ringgit.

Anda juga boleh membuat pembelian dan penjualan secara terus semudah ABC

Namun begitu kami ingin nasihat untuk anda hanya melabur didalam emas untuk long term sahaja dan hanya melabur duit yang anda mampu melabur sahaja .

Contoh seperti admin sendiri admin hanya membuat target sebulan hanya 1g emas sahaja dengan jumlah setahun admin berjaya kumpulkan sebanyak 12g.

Mulakan Menyimpan Emas Sekarang

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments