Friday, December 1, 2023
HomeprotegeTM Executive Leadership Industrial Training 2022

TM Executive Leadership Industrial Training 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

TM Executive Leadership Industrial Training 2022 | Kepada seluruh graduan yang masih lagi belum bekerja berminat untuk mengisi menyertai program TM Executive Leadership Industrial Training(ELIT) March Intake 2022 anda diperlawa untuk segera membuat permohonan segera.

TM Executive Leadership Industrial Training 2022

  1. ELIT Intake March 2022
    250 Kekosongan
    Elaun Bulan : RM2000

Lain-lain jawatan terkini mohon disini

Syarat permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak melebihi daripada 30 tahun daripada tarikh tutup permohonan jawatan.

Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dengan CFPA 2.7 keatas dalam bidang (Engineering/Telecommunications/Networking/IT/Computer Science/Data Communication/Programming/Multimedia/Analytic) atau (Business Administration/Marketing/Accounting/Finance/Corporate Communication/Risk Management/Occupational Safety)

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi tmcareer.tm.com.my yang kami telah berikan berikut.

Bagi pengguna pertama kali memohon jawatan di TM anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan memohon jawatan yang telah ditawarkan.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments