Thursday, November 30, 2023
HomeTips KerjayaTips Pelajar Computer Sciences Belajar Coding

Tips Pelajar Computer Sciences Belajar Coding

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Tips Pelajar Computer Sciences Belajar Coding | Jika suatu masa dahulu sekitar tahun 2010 untuk belajar coding adalah perkara yang sangat sukar ini kerana para pelajar kekurang medium untuk belajar dan jika ingin membeli buku-buku programming harganya sangatlah mahal tetapi hari ini bagi mereka yang berminat untuk belajar programing khususnya pelajar computer sciences tidaklah sesukar dahulu ini kerana terdapat pelbagai aplikasi yang boleh digunakan untuk belajar coding hanya dengan mengunakan Smartphone anda.Antara yang menarik perhatian admin dan admin mengunakannya sendiri ialah aplikasi android ENCODE sebuah aplikasi yang dicipta khas kepada mereka yang ingin pelajar asas-asas programming dengan mudah.

Tips Pelajar Computer Sciences Belajar Coding

Antara ciri-ciri menarik Encode adalah ianya mengoptimasikan teknik pembelajaran mengunakan JavaScript dan memberikan panduan asas programming hanya melalui telefon pintar anda, Encode juga mengajar anda melalui cabaran-cabaran yang kami yakin amat sesuai untuk mereka yang ingin belajar dalam bidang coding ini.
Encode dioptimasikan untuk penggunaan dan pembelajaran pada telefon pintar. Ia menggunakan JavaScript untuk mengajar asas pengaturcaraan, dan bentuk cabaran yang dibawakan adalah sangat sesuai untuk mereka yang hendak berjinak-jinak dengan dunia pengaturcaraan.

Belajar Programming

Jika anda seorang pelajar computer science kami mewajibkan anda untuk muatturun aplikasi ini dan kepada orang awam yang berminat untuk memasukki dunia programming anda juga boleh muatturun aplikasi ini secara percuma di Playstore link telah kami berikan dibawah.

Muatturun Sekarang

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments