Sunday, December 5, 2021
HomePerlisSpa8i jawatan kosong kelayakan PMR SPM PT3 terkini

Spa8i jawatan kosong kelayakan PMR SPM PT3 terkini

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

spa8i Jawatan Kosong Kelayakan PMR SPM PT3 Terkini | Sukacita dimaklumkan kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk menjadi salah seorang daripada penjawat awam anda diperlawa untuk membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

Spa8i jawatan kosong kelayakan PMR SPM PT3 terkini

Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan bagi pengambilan jun 2016 calon hendaklah membuat permohonan sebelum 19 jun 2016 untuk panggilan ini.

  1. Pegawai Penjara KX17
    (Jabatan Penjara Malaysia 118 Kekosongan)
    Syarat Permohonan : SPM
  2. Pembantu Awam H11
    (Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis 16 Kekosongan)
    Syarat Permohonan : SRP/PMR/PT3

Cara memohon

Calon yang berminat dan berkelayakan hendaklah membuat permohonan melalui laman sesawang rasmi suruhanjaya perkhidmatan awam (SPA).

Berikut kami berikan link untuk membuat permohonan pastikan anda memberikan maklumat yang lengkap.

iklanAkhbar_SPMPMRPenjaraPembantuAwamPortal

SPA8i LINK Permohonan 1

SPA8i LINK Permohonan 2

Iklan Jawatan boleh baca disini

 

RELATED ARTICLES

37 COMMENTS

  1. saya syami izwan bin md hanapiah saya brminat sgt2 nk kerja mcm ni,utk maklumat lanjut. sila hubungi no saya 0197396438

  2. ROZAIDI BIN ALMAN
    Assalamualaikum , saya berminat utk b’krja melalui PMR & SPM …
    Utk maklumat lanjut , sila hubungi no saya
    01117720206

  3. Aslm ..macam mne nk perbetuikn balik spa tu ..pade umo sy berusia 18 thun saye ade isi borang spa ..now umo sy 22 thun ..sy dah xingt kata laluan ..jadi sy xboleh nk isi .ble daftr baru die kate mydi telah wujud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Clement Bin Abdullah on Ambilan Terkini Jawatan Kosong BOMBA
Mohd Farid bin Shaari on Jawatan Kosong J&T Express
Mohd Farid bin Shaari on Jawatan Kosong J&T Express