Wednesday, August 17, 2022
HomeSL1MSkim Latihan 1 Malaysia TNB

Skim Latihan 1 Malaysia TNB

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Skim Latihan 1 Malaysia TNB | Kepada mereka yang berminat dan berkelayakan untuk menjalani skim latihan 1 malaysia di TNB anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi bagi sesi pengambilan berikut:-

Skim Latihan 1 Malaysia TNB

  1. Skim Latihan 1 Malaysia – Industri Bekalan Elektrik

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusiat tidak kurang daripada 28 tahun kebawah pada tarikh tutup permohonan.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya bachelor degree in Electrical Engineering (majoring in power),Mechanical Engineering, Civil Engineering, Computer Science / Information Technology, Accounting /Finance, Business Administration / Human Resource, and Legal Studies / Law and must be recognized by JabatanPerkhidmatan Awam (JPA) / Malaysian Qualifications Agency (MQA) dan mendapat sekurang-kurangnya CGPA2.50 keatas.
  • lain-lain syarat pelantikan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk semasa membuat permohonan di lampiran yang kami telah sediakan dibawah.

Cara memohon

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Brightspot yang kami sediakan pautannya seperti berikut.
  • Anda hendaklah login/mendaftar sebelum membuat permohonan dan sila pastikan sebelum anda membuat permohonan anda telah mengisi segala maklumat yang diminat dengan lengkap dan tepat.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments