Skim Latihan 1 Malaysia di Malaysian Resources Corporation Berhad |Â Kepada graduan ijazah yang berkelayakan dan berminat untuk menjalani skim latihan 1 malaysia di Malaysia Resources Corporation Berhad anda diperlawa untuk segera membuat permohonan.
Skim Latihan 1 Malaysia di Malaysian Resources Corporation Berhad
- SL1M Malaysia Resources Corporation Berhad
Elaun sepanjang Latihan RM1500
Lokasi : Penang,Johor,Selangor,Kuala Lumpur
Syarat Pelantikan
Calon hendaklah fresh graduate daripada mana-mana bidang seperti berikut berikut sivil engineering,M&E Engineering,Safety and Health, Business administration, finance and accounting.
Cara Membuat Permohonan
- Calon yang berkelayakan dan berminat hendaklah membuat permohonan secara online melalui laman sesawang Jobstreet yang telah kami sediakan pautannya dibawah.
- Sebelum membuat permohonan sila pastikan profile jobstreet anda lengkap anda boleh baca Cara Setup profile Jobstreet dengan betul.
- Tarikh tutup permohonan 17 Feb 2017.
- Calon yang berjaya dengan cemerlang akan diserap masuk untuk berkerja secara tetap di Malaysia Resources Corporation Berhad.