Thursday, November 30, 2023
HomeBerita KerjayaSenarai Jawatan Kosong Kerajaan January 2016

Senarai Jawatan Kosong Kerajaan January 2016

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Senarai Jawatan Kosong Kerajaan January 2016 | 2016 dikatakan tahun yang paling mencabar bagi rakyat malaysia dimana kita akan dihidangkan dengan pelbagai kenaikan kos sara hidup yang sangat tinggi serta penurunan nilai ringgit yang pastinya akan menyebabkan kita terkena kesannya.Jadi bagi mereka yang masih belum berkerja mungkin ini peluang anda untuk mengisi kekosongan jawatan didalam kerajaan yang dibuka sepanjang tempoh 29/12/2015 sehingga ditutup sekitar January atau February 2016.

Senarai Jawatan Kosong Kerajaan January 2016

438 kekosongan di Jabatan Pengangukatan Jalan (JPJ)

Mengikut sumber pengambilan akan dijalankan pada January tahun hadapan namun begitu anda boleh memohonnya sekarang. Maklumat Lanjut.

1646 Kekosongan Jabatan Imigresen Malaysia (IMI)

Pihak Imigresen Malaysia menyatakan bahasanya mereka kini sedang berkerja sama dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan awam untuk memanggil mereka yang berkelayakan untuk hadir kesesi temuduga bagi mengisi jawatan-jawatan di Jabatan Imigresen yang akan ditempatkan di johor oleh itu anda dinasihatkan untuk segera mengisi jawatan ini di laman web spa supaya anda berpeluang untuk dipanggil ke sesi temuduga maklumat lanjut.

Pramugari Khas TUDM

Anda seorang yang mempunyai perwatakan menarik serta berminat untuk berkerja sebagai pramugari mungkin ini peluang anda untuk memenuhi cita-cita anda dengan memohon jawatan kosong yang terdapat di Tentera Udara Diraya Malaysia sebagai Pramugari tarikh tutup permohonan adalah 10 jan 2016 masih belum terlewat untuk memohon.Maklumat Lanjut

2603 Kekosongan Latihan Separa Perubatan (SPA)

Program Latihan separa perubatan adalah program yang memberikan anda peluang berkerja sambil belajar calon yang mempunyai SPM akan belajar ketahap diploma dalam bidang berkaitan hospital dan kesihatan manakala mereka yang mempunyai PMR akan diberikan sijil. Tarikh tutup adalah 4 Jan 2016 maklumat lanjut.

Kami harapkan anda berjaya untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan ini. Dan jika anda sudah mempunyai perkerjaan sila share kepada rakan-rakan anda yang sedang mencari perkerjaan dan jika anda sudah mempunyai pekerjaan mungkin anda boleh juga mencuba 2 kerja seperti cadangan Ahmad Maslan.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments