Sunday, September 24, 2023
Homeberita semasaPersonal Loan mudah Lulus sehingga RM10000

Personal Loan mudah Lulus sehingga RM10000

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Personal Loan mudah Lulus sehingga RM10000 | Ramai orang ketika saat terdesak dan memerlukan duit dengan pantas mereka akan mula mencari Along untuk membuat personal loan yang akhirnya memakan diri apabila kadar bunga yang sentiasa meningkat dan kehidupan sentiasa diugut,dicari dan disimbah cat ketika mana anda tidak mampu membayar bunga.

Personal Loan mudah Lulus sehingga RM10000

Bagi mengelakkan anda semua meminjam along kami ingin memperkenalkan satu perkhidmatan personal Load yang sangat mudah untuk mendapat kelulusan iaitu GoPinjam daripada TnG dengan kerjasama CIMB E-zi Tunai.

Personal Load sememangnya bukanlah satu aktiviti yang sihat untuk anda lakukan namun begitu dengan membuat pinjaman personal loan menggunakan GoPinjam ianya lebih baik daripada anda menggunakan perkhidmatan Along yang sememangnya terbukti sangat cekik darah.

Kerja Grab, kerja sendiri bagaimana Nak beli rumah ? Baca disini

Berikut adalah cara untuk anda melakukan Personal Loan secara cepat menggunakan GoPinjam TnG

Personal Loan mudah Lulus sehingga RM10000

Langkah Pertama

Download applikasi TnG eWallet kedalam Smartphone anda register dan tekan pada icon GoPinjam seperti gambar dibawah.

Langkah Kedua

Masukkan pendapatan bulanan anda ruangan yang telah disediakan dan setuju dengan terma dan syarat dan tekan Calculate Now untuk membuat pengiraan berapa banyakkah jumlah Personal Loan yang boleh diberikan kepada anda.

Langkah Tiga

Selepas Pihak TNG memberikan jumlah limit yang anda boleh membuat pinjaman anda boleh memilih jumlah pinjaman yang diperlukan mengikut limit yang telah ditetapkan.

Langkah 4

Selepas daripada itu anda boleh pilih berapa lama tempoh bayaran balik anda daripada 1 minggu sehingga 12 Bulan mengikut kemampuan anda sendiri. Kemudian anda hanya perlu mengisi form yang telah disediakan oleh Pihak CIMB BANK dan memilih wallet untuk anda terima Personel Loan anda.

Langkah 5

Sebaik sahaja permohonan pinjaman peribadi anda diterima dan diluluskan anda akan menerima sms dan juga notification untuk membuat confirmation penerima pinjaman peribadi anda.

Selepas anda menerima dan proceed wang pinjaman peribadi anda akan terus di kreditkan kedalam akaun tng anda dan anda boleh withdraw ke dalam akaun bank anda bila-bila masa yang anda mahukan

Kelayakan Personal Loan GoPinjam Daripada CIMB BANK

  • Terbuka hanya kepada rakyat malaysia berusia diantara 21 tahun hingga 63 tahun semasa permohonan loan.
  • Mempunyai pendapatan sekurang-kurangnya RM800 sebulan.

Sumber

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments