Sunday, October 24, 2021
HomeBerita KerjayaPengambilan Jabatan Pengangkutan Jalan(JPJ)

Pengambilan Jabatan Pengangkutan Jalan(JPJ)

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Pengambilan Jabatan Pengangkutan Jalan(JPJ) | Pihak Jabatan Pengangkutan jalan menyasarkan lebih 438 kekosongan jawatan didalam pelbagai bidang untuk tahun hadapan mengikut pengarah JPJ datuk Arifin Che Mat beliau berkata lebih daripada 300 jawatan akan ditawarkan didalam Gred N17 iaitu kelayakan spm dan spmv.

Pengambilan terkini jawatan di JPJ 14 January 2018

Pengambilan Jabatan Pengangkutan Jalan

Buat masa sekarang jawatan-jawatan tersebut masih belum ditentukan namun begitu bagi atas kajian kami jawatan-jawatan yang akan ditawarkan adalah seperti berikut jadi kepada anda yang berminat dan ingin menjadi orang yang terawal untuk memohon bolehlah segera memohon jawatan-jawatan yang bakal ditawarkan di laman web rasmi SPA.

Syarat Kelayakan bagi Jawatan N17

Syarat Kelayakan bagi pegawai

Permohonan secara Online

RELATED ARTICLES

39 COMMENTS

  1. Salam tuan…saya pon berminat nk kerja pegawai jpj …kriteria /kelulusan?kalau ada interview /kekosongan hubungi saya di 01111054001 ya …

  2. Sy berminat untuk mencebori bidang jpj sy dr bekas askar.mcm mana sy nk menyertai bidang ini.sy aswande ariffin no tel 01129005198

  3. Askm.. sy mohh zulhusni bin rohizat.sy ada mohon pembantu penguatkuasa jpj di spa.. dr tahun 2006 hingga sekarang tapi x pernah di panggil interview.. harap pihak tuan di jabatan pengangkutan jalan pertimbangankan permohonan sy ini.. sy sudah berkahwin.. no tel : 0199109185

  4. assalammualaikum . sy ammar . sy ada mohon jpj kat spa . jpj je la hrpan trakhir utk krja . sbb yg lain dh isi lama . blum jugak dpt2 . hrap pihak tuan dpt prtimbangkan prmohonan sy tu . sy dh bkhwin . hrap ada mklum blas . no ic 970113136527 . no.tel 0168651462

  5. Saya berminat nk myertai sbagai anggota jpj sy dah berkahwin dan ada 3 org anak..arap dpt dipertimbangkan..taraf saya spm..no ic 860115095047..no phone 0146910322..sya memang berminat sgt..arap dpt dipertimbangkan…aminnn..

  6. Salam sejahtera, Saya Norshida, saya berminat dalam kerja jabatan pengangkutan jalan . Saya mempunyai sijil pelajaran malaysia tetapi saya tidak tahu cara pemohonan perkerjaan tersebut..
    Bagaimana cara pemohonan yang betul dalam sistem pengambilan JPJ?
    Jika ada maklum balas boleh hubunggi ataupon sms saya.
    Ini nombor tel saya 0198460189. Terima kasih.

  7. Assalamualaikum.. salam sejahtera.. saya akmaludin.. saya berminat dalam kerja jabatan pengangkutan jalan .. saya mempunyai sijil pelajaran malaysia..
    tetapi saya tidak tahu cara pemohonan perkerjaan tersebut..
    Bagaimana cara pemohonan yang betul dalam sistem pengambilan JPJ?
    Jika ada maklum balas boleh hubunggi ataupon sms saya..
    Ini nombor tel saya 01110656548
    Terima kasih, salam sejahtera..

  8. Assalamualaikum tuan.sy telah Isi jawatan JPJ ini di SPA setelah sekian lamanya.tp masih belum dapat panggilan lagi .sy harap agar pihak Tuan dapat pertimbangkan permohonan sy ini.jasa baik Tuan amat dihargai.
    Arif(016-2560873) tq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments