Tuesday, September 26, 2023
HomeJohorPeluang kerjaya terkini Universiti Teknologi Malaysia

Peluang kerjaya terkini Universiti Teknologi Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang kerjaya terkini Universiti Teknologi Malaysia | Peluang kerjaya terkini terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang dinamik,inovatif dan bercita-cita tinggi untuk berkerja di Universiti Teknologi Malaysia anda diperlawa untuk segera memohon jawatan-jawatan seperti berikut:-

Latar Belakang Majikan

Universiti Teknologi Malaysia (UTM) adalah universiti intensif penyelidikan awam di Malaysia dalam bidang kejuruteraan, sains dan teknologi yang terletak di Skudai, Johor dan mempunyai kampus cawangan di Kuala Lumpur.

UTM adalah universiti yang berfokus pada siswazah dengan 56% populasi pelajarnya terdiri daripada pelajar pascasiswazah, yang tertinggi di Malaysia.

Sehingga 2015, UTM mempunyai lebih daripada 5,000 pelajar antarabangsa dari lebih 120 negara, universiti penyelidikan tertinggi di Malaysia.

Peluang kerjaya terkini Universiti Teknologi Malaysia

  1. Senarai Jawatan Terkini yang ditawarkan

Untuk Senarai jawatan-jawatan kosong terkini yang lain anda boleh lihat di pautan yang kami telah sediakan disini¬†<—-

Syarat Asas Permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan.

Cara membuat permohonan

  • Semua permohonan hendaklah dilakukan secara online dengan menggunakan laman sesawang yang telah disediakan oleh pihak Universiti Teknologi Mara yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
  • Sila pastikan segala maklumat yang diberikan tepat dan lengkap termasuk memuatnaik gambar terkini berukuran pasport semasa memohon.
  • Bagi mereka yang belum pernah membuat permohonan anda hendaklah register terlebih dahulu manakala mereka yang pernah memohon hanya perlu login dan kemaskini jawatan yang dipohon anda maklumat peribadi yang berkaitan.

Mohon Online

P/s: Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk ke peringkat seterusnya, mereka yang tidak menerima sebarang maklumat selepas daripada  6 dari tarikh tutup permohonan anda boleh menganggap permohonan anda tidak berjaya.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments