Friday, December 1, 2023
HomeUncategorizedPeluang kerjaya PTPTN 2019

Peluang kerjaya PTPTN 2019

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang kerjaya PTPTN 2019 | Pihak Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di PTPTN untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Peluang kerjaya PTPTN 2019

  1. Eksekutif Pemasaran
  2. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19

Lain-lain jawatan kosong terkini (Baca disini )

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 08 Jan 2019.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan eform PTPTN yang telah disediakan oleh pihak PTPTN.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. tahun 2019???semuaa kita mw yg baik2 lepas ne.. lupakan yg bawa kesedihan atau hilangkn semngt.. tpii mcmnaa nak dptkan impian mcm org lain dh ada kerja bagus tampung keluarga dan diri.. ruma sendiri dan kereta sendiri?? adaka sama jugak apa yg sy pernah lalui tahun lepas utk tahun ne?semogaa ALLAH MENGDR ISI HATI YG IKHLAS NE? kesian utk golongan mcm kami ne yg perlu kerja yg bole tampung setiap hari utk keluarga dan diri… murahkanlaa rezeki kami yg memerlukan sedikit keselesaan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments