Thursday, August 18, 2022
HomeKerajaanPeluang Kerjaya Majlis Peperiksaan Malaysia

Peluang Kerjaya Majlis Peperiksaan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang Kerjaya Majlis Peperiksaan Malaysia |  Kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Majlis Peperiksaan Malaysia anda diminta untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Latar Belakang Majlis Peperiksaan Malaysia

Ditubuhkan pada 1 Februari 1980 di bawah Akta Majlis Peperiksaan Malaysia [Akta 225] ialah sebuah badan berkanun yang beroperasi di bawah naungan Kementerian Pelajaran Malaysia

Peluang Kerjaya Majlis Peperiksaan Malaysia

  1. Pegawai Peperiksaan Gred DG41

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 17 Mac 2021..
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi ePerjawatan MPM yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments