Peluang kerjaya Kerajaan Kementerian Kesihatan Malaysia

5
9701
Peluang-kerjaya-Kerajaan-Kementerian-Kesihatan-Malaysia
Peluang-kerjaya-Kerajaan-Kementerian-Kesihatan-Malaysia

Peluang kerjaya Kerajaan Kementerian Kesihatan Malaysia | Kepada mereka yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Kementerian Kesihatan Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan seperti berikut:-

Peluang kerjaya Kerajaan Kementerian Kesihatan Malaysia

  1. PEGAWAI PSIKOLOGI (KLINIKAL) GRED S41
  2. PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN (PERTUTURAN) GRED U41
  3. PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN (FISIOTERAPI) GRED U41

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 08 Julai 2020.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

Cara memohon jawatan di Kementerian Kesihatan

Semua mereka yang berkelayakan anda diperlawa untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan di Kementerian Kesihatan berikut adalah cara memohon jawatan.

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengemaskini segala maklumat diri anda dengan maklumat yang lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

5 COMMENTS

  1. Jawatan Kosong (RM3200) Cikgu Tuisyen P.Time Malam ATAU ajar via WhatsAPP (SPM,UPSR,PT3,STPM) dicari >> http://Majalah30.blogspot.com/p/kerja.html

  2. Apply Job Here merupakan portal pilihan golongan muda yang memaparkan Jawatan Kosong Panas daripada pelbagai kelayakan seperti UPSR, PMR, SPM, DIPLOMA, IJAZAH dan sebagai nya. Kami banyak memberi info dan membantu pencari kerja diluar sana untuk mendapatkan kerja dengan segera. Lawati http://www.applyjobhere.blogspot.com

  3. Saya seorang ibu tunggal dan memang amat memerlukn kerja untuk menampung perbelanjaan ank saya,harap saya diterima dgn jawatan yang sesuai dengan saya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.