Sunday, September 24, 2023
HomeKerajaanPeluang Kerjaya Kementerian Dalam Negeri

Peluang Kerjaya Kementerian Dalam Negeri

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang Kerjaya Kementerian Dalam Negeri | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Kementerian Dalam Negeri (KDN) anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:-

Peluang Kerjaya Kementerian Dalam Negeri

  1. Pegawai Penguatkuasa Gred KP41

Syarat asas perlantikan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 11 Disember 2019.

Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada pautan yang kami telah sediakan dibawah.

Cara memohon jawatan Kosong di KDN

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan.

Semasa membuat permohonan sila pastikan anda mengemaskini dan mengesahkan permohonan anda sila baca Panduan Permohonan Jawatan di SPA yang kami telah berikan panduan lengkap disana.

Mohon
Syarat Penuh perlantikan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments