Friday, March 31, 2023
HomeKedahPeluang kerjaya Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah

Peluang kerjaya Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang kerjaya Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah | Kepada seluruh wargegara malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di dalam Kerajaan Negeri Kedah anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:-

Peluang kerjaya Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah

  1. Pembantu Awam Gred H11
  2. Pemandu Kenderaan Gred H11

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 08 FEB 2018.
  • Keutamaan diberikan kepada rakyat negeri kedah darul aman
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan dibawah.

Cara permohonan jawatan

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang dikeluarkan oleh Jabatan pengairan dan Saliran Negeri Kedah Darul Aman yang boleh dimuatturun menggunakan pautan yang kami telah sediakan dibawah.
  • Sila pastikan anda mengikuti segala arahan yang telah ditetapkan semasa membuat permohonan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Borang Permohonan / Maklumat Penuh Permohonan

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

  1. Assalamualaikum… Saya Nur Izatul Syamin binti Muhamad Yusop ingin memohon untuk berkerja dengan Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah. Saya adalah pelajar lepasan STPM. Justeru itu, saya memohon Pihak Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah menerima saya untuk berkerjasama bersama pihak anda. Saya amat hargai atas kerjasama Pihak Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Kedah. Terima Kasih.

  2. Saya Humaira bt. Zulkifle.Saya sudah menghantar borang permohonan untuk jawatan pembantu awam H11. Harap tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya. Saya bersiap sedia untul dipanggil temuduga bila bila masa sahaja. Saya amat berminat untuk berkejasama dengan pihak Jabatan Pengairan dan Saliran negeri Kedah. Terima kasih?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments