Peluang kerjaya Jabatan Kimia Malaysia

2
3911
Peluang kerjaya Jabatan Kimia Malaysia

Peluang kerjaya Jabatan Kimia Malaysia | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Jabatan Kimia Malaysia anda diminta untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Peluang kerjaya Jabatan Kimia Malaysia

  1. Pegawai Sains Gred C41
  2. Penolong Pegawai Sains Gred C29

Syarat asas pelantikan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu pada 09 Jun 2019.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut.

Syarat Permohonan jawatan Pegawai Sains Gred C41
Syarat Permohonan jawatan Penolong Pegawai Sains Gred C29

Cara membuat permohon jawatan

Semua permohonan jawatan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat anda boleh rujuk Panduan Permohonan Jawatan Kosong SPA yang kami telah berikan pautannya seperti berikut.

Mohon

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.