Sunday, March 26, 2023
HomeKuala LumpurPeluang Kerjaya Institut Kemahiran MARA

Peluang Kerjaya Institut Kemahiran MARA

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang Kerjaya Institut Kemahiran MARA | Pihak Majlis Amanah Rakyat (MARA) mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan berminat dan mempunyai ciri-ciri modal insan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Peluang Kerjaya Institut Kemahiran MARA

  1. Pembantu Pegawai Latihan Vokasional ( Bidang : Teknologi Fabrikasi Logam dan Teknologi Kejuruteraan Pembuatan)
  2. Penolong Pegawai Latihan Vokasional (Bidang : Teknologi Kejuruteraan Mekanik Industri, Teknologi Kimpalan, Lukisan Rekabentuk dan Teknologi Fabrikasi.

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 3 April 2019.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut:-

Cara memohon

  • Permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menghantarkan surat permohonan ke pejabat IKM Kuala Lumpur yang beralamat seperti yang telah diberikan pada lampiran yang telah kami sediakan pautannya dibawah.
  • Sila pastikan anda menyediakan segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Maklumat Penuh permohonan jawatan

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments