Sunday, March 26, 2023
HomeKerajaanPeluang kerjaya Guru dan Penolong Guru Tabika JPNIN

Peluang kerjaya Guru dan Penolong Guru Tabika JPNIN

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang kerjaya Guru dan Penolong Guru Tabika JPNIN | Peluang kerjaya terkini di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Selangor kepada warganegara Malaysia yang sedang mencari jawatan kosong jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Peluang kerjaya Guru dan Penolong Guru Tabika JPNIN

  1. Guru Tabika Perpaduan Gred S29
  2. Penolong Guru Tabika Perpaduan Gred N11

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganeagra malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 21 MAC 2018.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Diploma bagi Gred S29 dan PMR bagi gred N11 atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya sila baca pada lampiran telah kami sediakan dibawah untuk maklumat penuh.

Cara memohon

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang boleh didapati di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Selangor atau anda boleh muatturun di laman rasmi Jabatan Perpaduan dan Integrasi Nasional (JPNIN).
  • Menyediakan segala dokumen yang diminta dan diakui sah anda boleh baca di lampiran yang kami telah sediakan dan sila baca dengan teliti bagi memastikan anda tidak melakukan sebarang kesalahan yang membolehkan permohonan anda ditolak tanpa sebarang penilaian.

Syarat penuh pelantikan jawatan

RELATED ARTICLES

7 COMMENTS

  1. Saya dah bukak dah portal jpnin tu. Saya dah download. Bila bukak, cuma iklan je. Sebarang borang yg perlu diisi takde pon..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments