Peluang kerjaya di Watson Seluruh Malaysia

40
12155
Peluang kerjaya di Watson Seluruh Malaysia

Peluang kerjaya di Watson Seluruh Malaysia | Kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk berkerja di Watsons Personal Care Stores (Malaysia) Sdn. Bhd anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan-kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Peluang kerjaya di Watson Seluruh Malaysia

Senarai jawatan Watsons seluruh Malaysia

Syarat asas pelantikan jawatan

 • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti diatas.

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat diri anda dengan lengkap sebelum anda membuat sebarang permohonan.

Anda boleh baca tips dan panduan bagaimana untuk anda membuat permohonan jawatan di Jobstreet dengan betul di pautan dibawah:-

Panduan Permohonan Jawatan Kosong di Jobstreet

40 COMMENTS

 1. Permohonan kerja sbg asst supervisor di watson pilihan pertama. Stokcard di watson pilihan kedua dan trainee supvr pilihan ketiga.

 2. Sy ingin bekerja full time di Watson area Kuala krai, kelantan.. sy lepasan diploma dan ingin bekerja dgn segera.. please hubungi sy 019-4233082 sekiranya terdapat kekosongan jawatan.. thanks

 3. Assalamualaikum hello saya malesa ingin berkerja full time di.watsons area sandakan.saya lepasan spm 2016 ingin bekerja dengan segera.tolong hubungi saya 01151670518 sekiranya terdapat kekosongan jawatan.terima kasih

 4. Hai…syaberminat ingin bekerja full time di watsons area kuala terengganu/kuala berang..
  Sedia tampai untuk sesi temuduga mahupun proses selanjutnya.sebarang maklumat lanjut berkaitan pekerjaan bole hubungi saya 0133589540 atau email elianaazlan@gmail.com

 5. Assalammualaikum.. Saya Farrah dari Sabab.. Saya berminat ingin kerja di compny watson yg berada di Kota Kinabalu… sekirany ada kekosongn jawatan..Pls hubungi sy 019-5322433 atau email ke faraatieqagurlz@yahoo.com… Sy memerlukn prkrjaan dgn segera..

 6. assalamualaikum, saya berminat untuk bekerja di watson sekitar kawasan Kota Bharu. Jika terdapat kekosongan, sila maklumkan. Saya bersedia utk bekerja secepat mungkin. Sila hubungi saya 01115576244. Kerjasama pihak tuan/ puan amat saya hargai.

 7. Hai, sy berminat utk bekerja diwatson sekitar Kota Bharu. Kalau terdapat kekosongan di watson wakaf che yeh pun lebih baik. Sedia bekerja secepat mungkin jika ada kekosongan. Jika ada kekosongan blh hubungi saya 0137612977.

 8. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… saya Amirul dari Merlimau, Melaka…

  Saya berminat untuk bekerja secara sambilan / part-time di watson area Melaka Raya dll.

  Jika memerlukan pekerja mohon hubungi saya dengan segera… terima kasih…

 9. Hai, saya ingin bekerja di Watson di Sabah, Kota Kinabalu dan ingin memohon jawatan sebagai Asistant Manager.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.