Wednesday, August 17, 2022
HomeKerajaanPeluang kerjaya di Parlimen Malaysia

Peluang kerjaya di Parlimen Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Peluang kerjaya di Parliment Malaysia | Peluang kerjaya terkini di Parlimen Malaysia mereka yang berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Peluang kerjaya di Parlimen Malaysia

  1. Pegawai Tadbir Gred N41
    Gaji ditawarkan : RM2,080 – RM9,546

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup pelantikan jawatan iaitu 23 Nov 2020.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat yang telah ditepatkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah kami sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang anda boleh muatturun di pautan dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat jawatan yang ditetapkan dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
  • Sila pastikan anda sertakan bersama-sama gambar terkini berukuran passport (tidak dikembalikan), resume, salinan MyKad, salinan kelulusan akademik, 2 salinan sijil berhenti sekolah dan lain-lain dokumen sokongan yang berkaitan dan telah disahkan.

  Syarat penuh Pelantikan jawatan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments