Sunday, May 28, 2023
HomeMySTEPMySTEP Terkini Pejabat KPLB Melaka 2022

MySTEP Terkini Pejabat KPLB Melaka 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Terkini Pejabat KPLB Melaka | Pejabat KPLB Negeri melaka mempelawa kepada seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan dibawah program personel MySTEP untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

MySTEP Terkini Pejabat KPLB Melaka

  1. Pembantu Tadbir Gred N19
    Gaji ditawarkan RM1,600 Termasuk EPS dan Socso

Syarat asas permohonan

Permohonan adalah terbuka kepada warganeagra Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 14 MAC 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM.

Mahir dalam penggunaan Komputer.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan mengemukakan dokumen-dokumen seperti berikut ke alamat email yang telah dinyatakan iaitu [email protected] yang kami telah berikan pautanya seperti berikut.

Dokumen-dokumen yang diperlukan adalah Resume yang lengkap, Salinan Sijil SPM atau Diploma atau Ijazah Sarjana Muda serta lain-lain dokumen yang berkaitan.

Anda juga diminta untuk membaca Panduan Permohonan jawatan MySTEP melalui email di pautan yang kami telah berikan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh Majikan.

Sumber

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments