Tuesday, June 6, 2023
HomeMySTEPMySTEP Terkini Jabatan Akauntan Negara Malaysia 2022

MySTEP Terkini Jabatan Akauntan Negara Malaysia 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Terkini Jabatan Akauntan Negara Malaysia 2022 | Pihak Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) mempelawa kepada seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan dibawah program personel mystep di bahagian Pengurusan Wang tak dituntut anda diperlawa untuk memohon sekarang.

MySTEP Terkini Jabatan Akauntan Negara Malaysia 2022

  1. Eksekutif Perkhidmatan
    Gaji ditawarkan : Rm2,000
    Kelayakan : Ijazah Sarjan Muda Teknologi Maklumat
  2. Pembantu Eksekutif
    Gaji ditawarkan RM1,600
    Kelayakan : SPM

Lain-lain Jawatan Terkini di Bawah Program Personel MySTEP

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 17 April 2022.

Mempunyai kelayakan akademik seperti yang telah dinyatakan seperti diatas.

Berpengalaman atau mempunyai kemahiran dalam pembangunan sistem bagi membantu menganalisa keperluan program,mereka bentuk, mengaturcara dan menyelenggara sistem serta berkeupayaan menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan program dan aplikasi sistem bagi jawatan Eksekutif Perkhidmatan

Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut.

Cara memohon

Semua permohonan MySTEP Terkini Jabatan Akauntan Negara Malaysia 2022 hendaklah dibuat dengan menghantarkan Resume anda yang lengkap ke alamat email ad[email protected] dengan tajuk email PERMOHONAN MySTEP JANM .

Anda boleh baca Panduan Permohonan Jawatan MysTEP melalui email di pautan yang kami telah berikan pautannya seperti berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh Majikan.

Sumber

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments