Monday, September 25, 2023
HomeMySTEPMySTEP Tabung Pembangunan Kemahiran

MySTEP Tabung Pembangunan Kemahiran

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Tabung Pembangunan Kemahiran | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan dibawah program personel MySTEP seperti berikut.

MySTEP Tabung Pembangunan Kemahiran

  1. Personel MySTEP (DIPLOMA)

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 8 Nov 2021.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Diploma Rekabentuk Grafik atau sijil Kemahiran Malaysia dalam bidang yang berkaitan dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Keutamaan diberikan kepada mereka yang mempunyai kemahiran dalam bidang fotografi dan boleh menggunakan perisian suntingan seperti adobe photoshop/illustrator/indesign / dan lain-lain yang berkaitan.
  • Mempunyai komputer riba sendiri akan diberikan kelebihan.
  • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan form yang telah disediakan oleh PTPK yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga.

Mohon

Syarat Penuh Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments