Sunday, September 24, 2023
HomeMySTEPMySTEP Pusat Sumber Transplan Nasional 2022

MySTEP Pusat Sumber Transplan Nasional 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Pusat Sumber Transplan Nasional 2022 | Pusat Sumber Transplan Nasional, Hospital Kuala Lumpur mempelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diminta untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut.

MySTEP Pusat Sumber Transplan Nasional 2022

  1. MySTEP Gred F29
    gaji ditawarkan : RM1,800

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun dan tidak lebih dari 30 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 20 April 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang teknologi maklumat dan multimedia yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Sihat tubuh badan tidak merokok dan lengkap vaksinasi Covid-19

Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan sila rujuk pada pautan telah kami berikan.

Cara memohon MySTEP

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menghantarkan resume anda yang lengkap ke alamat email [email protected] dengan catatan MYSTEP PSTN pada ruangan subjek email.

Anda boleh rujuk tips dan Panduan permohonan Jawatan MySTEP melalui email yang telah kami berikan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Sumber

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments