Friday, June 9, 2023
HomeMySTEPMySTEP Pentadbiran Istana Negara 2022

MySTEP Pentadbiran Istana Negara 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Pentadbiran Istana Negara 2022 | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini dibawah Program Personel MySTEP di Pentadbiran Istana Negara anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut.

MySTEP Pentadbiran Istana Negara 2022

  1. MySTEP Diploma
    Gaji ditawarkan : RM1,800
  2. MySTEP SPM
    Gaji ditawarkan : RM1,600

Lain-lain jawatan MySTEP

Syarat Am Permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 24 tahun dan tidak melebihi 40 pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 24 Jan 2022.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurang Sijil Pelajaran malaysia dengan Kepujian dalam bahasa Melayu dengan Gred C dan Lulus Subjek Matematik.
  • Memiliki Diploma dalam bidang Pengurusan/ Pendtadbiran Pejabat atau Kesetiausahaan (Bagi jawatan kelayakan Diploma) atau seumpamanya.
  • Mahir dalam penggunaan Microsoft Office ( Words.Excel dan Power Point).

Cara memohon Jawatan MySTEP

Permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan resume/cv anda yang lengkap, Borang Permohonan , Salinan Sijil SPM/DIPLOMA , Salinan Kad Pengenalan , Dua Keping Gambar berukuran Passport dan Senarai Semak dihantar sama ada secara emai atau serahan tangan atau Pos ke alamat yang telah disediakan.

[email protected]

Syarat Penuh

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments