Monday, December 4, 2023
HomeMySTEPMySTEP Pejabat Kesihatan Daerah Segamat

MySTEP Pejabat Kesihatan Daerah Segamat

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Pejabat Kesihatan Daerah Segamat | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat untuk mengisi kekosongan jawatan dibawah Program Personel MySTEP anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut.

MySTEP Pejabat Kesihatan Daerah Segamat

  1. Pegawai Dietetik
    Gaji ditawarkan : RM2,000

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 23 tahun dan tidak melebihi 35 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Dietetik.

Seorang yang berdisiplin, patut dengan waktu bekerja, mempunyai komitmen yang tinggi untuk bekerja di lapangan serta mempunyai kenderaan sendiri.

Cara memohon

Calon yang berkelayakan hendaklah membuat permohonan dengan menghantarkan resume anda bersama dengan salinan Sijil Akademik (Ijazah) ke Pejabat Kesihatan Daerah Segamat Atau melalui email kepada [email protected] sebelum 17 FEB 2022.

Permohonan selepas daripada tarikh tutup permohonan tidak akan dilayan dan anda jangan sekali membuat permohonan selepas tamat tempoh permohonan.

Anda juga boleh baca Panduan permohonan jawatan MySTEP melalui email bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Maklumat Penuh

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments