Tuesday, June 6, 2023
HomeMySTEPMySTEP Kumpulan Wang Persaraan KWAP 2022

MySTEP Kumpulan Wang Persaraan KWAP 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Kumpulan Wang Persaraan KWAP 2022 | Bagi mereka yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di bawah program personel MySTEP anda diminta untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan seperti berikut.

MySTEP Kumpulan Wang Persaraan KWAP 2022

  1. KWAP MySTEP Program

Syarat asas permohonan

  • Terbuka kepada seluruh rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun seperti tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan.
  • mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM holders/STPM/Diploma/Degree qualification atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.
  • Boleh menulis dan bercakap dalam bahasa english dan malaysia serta boleh menggunakan komputer dengan baik.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta di profile Jobstreet anda dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh baca Panduan permohonan Jawatan Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh Majikan,

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments