MySTEP Kementerian Luar Negeri

1433
MySTEP Kementerian Luar Negeri (1)

MySTEP Kementerian Luar Negeri | Peluang kerjaya terkini di Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri Kementerian Luar Negeri sebagai Personel MySTEP, Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan:-

MySTEP Kementerian Luar Negeri

  1. Personel MySTEP (Perunding Latihan)
    Gaji ditawarkan : RM2000

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 22 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 25 FEB 2021.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang hubungan antarabangsa / bahasa / ekonomi atau yang berkaitan dengannya.
  • Boleh bekerja secara Individu atau berkumpulan serta menjalankan tugas-tugas yang diarahkan oleh ketua dari masa ke semasa.
  • Fasih bertutur dan menulis dalam bahasa Malaysia dan english.
  • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran iklan dibawah .

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menghantarkan resume anda yang terkini bersertakan gambar berukuran pasport,salinan kad pengenalan , sijil tamat pengajian dan transkrip akademik ke alamat email seperti berikut

[email protected]

Setiap permohonan yang dihantar hendaklah menulis “Personel MySTEP IDFR 2021 ” sebagai Subject anda boleh rujuk Panduan permohonan jawatan melalui email yang betul di pautan yang kami telah sediakan pautannya seperti berikut.

Bagi mereka yang belum mempunyai resume anda boleh muatturun di telegram kami ( Join Group Telegram )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here