Monday, December 4, 2023
HomeUncategorizedMySTEP Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Labuan

MySTEP Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Labuan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Labuan | Seksyen Promosi Kesihatan JKWP mempelawa kepada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan dibawah program Personel MySTEP. Berikut adalah maklumat jawatan ditawarkan

MySTEP Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Labuan

  1. Personel MySTEP
    Gaji ditawarkan RM2000

Syarat permohohan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 17 Feb 2022 jam 12 tengah hari.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sains Sukan Atau Mass Communication atau Ijazah Sains Kemasyarakatan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menghantarkan resume bergambar , salinan kad pengenalan , salinan surat berakan , salinan sijil SPM/SPVM , Diploma / Ijazah serta lain-lain dokumen ke alamat email berikut.

[email protected] (En.Charlie Nicholas)

Anda boleh membaca Panduan permohonan Jawatan MySTEP melalui email yang kami telah berikan untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih akan dipanggil untuk ditemuduga

Syarat Penuh Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments