Friday, June 9, 2023
HomeMySTEPMySTEP Bahagian Perangkaan Pengeluran Industri Dan Binaan

MySTEP Bahagian Perangkaan Pengeluran Industri Dan Binaan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

MySTEP Bahagian Perangkaan Pengeluran Industri Dan Binaan | Pihak Jabatan Perdana Menteri Jabatan Perangkaan Malaysia mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan dibawah Program personel MySTEP anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut.

MySTEP Bahagian Perangkaan Pengeluran Industri Dan Binaan

  1. MySTEP Gred 41
  2. MySTEP Gred 29

Syarat asas permohonan jawatan

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda untuk gred 41 dan Diploma untuk Gred 29 dalam bidang Statistik /Ekonomi / Teknologi Maklumat (Kejuruteraan Perisian ) / Grafik / Multimedia yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Atau Sijil tinggi Persekolahan Malaysia atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.

Berkemahiran dalam perisian Tableua atau Microsoft B1 dan berpengalaman dalam pembangunan pangkalan data interaktik adalah satu kelebihan.

Cara memohon jawatan

Calon hendaklah menghantarkan resume anda yang lengkap dan transkrip akademik kepada alamat email berikut sebelum tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 20 Apri 2022 (RABU).

Puan NurSurya Ab Razak : [email protected] dan
Encik Zulkarnain Mansor : [email protected]

Anda juga boleh baca Panduan Permohonan Jawatan MySTEP melalui email yang kami telah berikan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Sumber

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments