Lazada online revolution syurga kaki shopping

Lazada online revolution syurga kaki shopping

Lazada online revolution syurga kaki shopping | Sebulan yang lepas kami membuat permohonan untuk menjadi salah seorang daripada orang yang bertuah untuk review Box of Joy daripada Lazada semperna dengan Kempen Online Revolution mereka yang akan dijalankan daripada 11.11.2016 sehingga 12.12.2016, dan akhirnya hari ini kami telah pun menerima Box of Joys yang diisi penuh dengan kegembiraan apabila kami membukannya, Berikut kami kongsikan kepada anda isi kandungan Box of Joys yang diberikan oleh lazada kepada kami.

giphy

Isi Kandungan Box Of Joys Lazada

  1. SanDisk Ultra Dual Drive 64GB m3.0 OTG USB Flash Drive for Android & Computers
    pendrive

 

  • Function benda ini adalah untuk memudahkan anda semua backup file daripada smartphone ke computer atau dari computer ke smartphone.
  • kalau korang berminat memang sekarang ni waktu paling sesuai untuk korang angkat benda ni sebab harga dia memang tengah gila-gila punya promosi di lazada dari 11.11.2016 – 12.12.2016 nak beli atau baca maklumat lanjut pasai benda ni boleh baca disini.

2. Logitech X100 Bluetooth Mobile Wireless Speaker

logitech

  • Product dari Logitech Speaker Microphone wiresless bunyi pehh memang sangat kuat dan base dia  memang power product ni maybe kami akan review bagi next post sebab yang ni memang betul-betul kami suka berbanding yang lain.
  • Harga sekarang memang tengah tak masuk akal dilazada kalau nak beli kami sarankan anda beli sekarang disini.

3. NESCAFE White Coffee Pandan

pandan

 

Kami dapat satu tin Nescafe White Coffee rasa Pandan rasa dia pehh memang sedap sungguh firsttime kami rasa white coffee rasa pandan, Korang semua nak beli boleh beli dilazada dengan harga yang memang murah gila disini.

4. NESTLE JUST MILK

susu

Susu Full Cream sangat sedap korang boleh beli di lazada juga benda ni tengok dekat sini kalau nak beli.

5.MamyPoko Product

lpn_mamypoko

Kepada ibu-bapa atau bakal ibu bapa jangan lepaskan peluang ini kerana inilah masa paling sesuai untuk anda berjimat jom dapatkan product daripada MamyPoko dengan harga yang super murah di Lazada.

6. MAGGI ROYALE White Tom Yam

Maggi mana yang tak sedap kepada yang memang kaki makan maggie pencinta maggie jangan lepaskan peluang untuk dapatkan stock maggie anda dengan harga murah dilazada boleh beli disini

Untuk Dapatkan Discount Berganda kepada pengguna baru anda boleh gunakan Code discount dibawah untuk dapatkan Harga yang super murah di Lazada.

banner-online-revo