Kerja terkini Universiti Teknologi Malaysia

72
Kerja terkini Universiti Teknologi Malaysia (1)
Kerja terkini Universiti Teknologi Malaysia (1)

Kerja terkini Universiti Teknologi Malaysia | Peluang kerjaya terkini di Universiti Teknologi Malaysia kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut.

Kerja terkini Universiti Teknologi Malaysia

 1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29
 3. Penolong Jurutera Gred J29
 4. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
 5. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
 6. Pembantu Awam Gred H11
 7. Pengawal Keselamatan Gred KP11

Syarat Permohonan Kerja di UTM

 • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 18 Jan 2021.
 • Seorang yang dinamik,inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama merialisasikan Wawasan Universiti dan Negara.
 • Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

 • Untuk memohon jawatan terkini yang ditawarkan di UTM anda hendaklah memohon secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak UTM iaitu https://sumbermanusiautm.utm.my/perjawatan.
 • Bagi calon pertama kali memohon anda hendaklah membuat pendaftaran akaun baru dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
 • Bagi mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.
 • Sila pastikan anda menyemak segala maklumat yang diberikan dengan teliti bagi mengelakkan sebarang kesalahan yang boleh menyebabkan permohonan anda ditolak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here