Friday, August 12, 2022
HomeKerajaanKerja Terkini Universiti Pendidikan Sultan Idris

Kerja Terkini Universiti Pendidikan Sultan Idris

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Universiti Pendidikan Sultan Idris | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan terkini yang ditawarkan di UPSI anda diperlawa untuk segera membuat permohonan, Berikut adalah senarai jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Kerja Terkini Universiti Pendidikan Sultan Idris

  1. Kejuruteraan Perisian dan Teknologi Maklumat Gred 41
  2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan 2 FEB 2021.
  • Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman portal yang telah disediakan oleh upsi iaitu myjobs.upsi.edu.my.
  • Bagi calon pertama kali membuat permohonan hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan membuat permohonan jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments