Saturday, December 9, 2023
HomeKerajaanKerja Terkini Pentas Flora Sdn Bhd

Kerja Terkini Pentas Flora Sdn Bhd

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Pentas Flora Sdn Bhd | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat untuk memohon Pengambilan terkini di Pentas Flora Sdn Bhd anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Terkini Pentas Flora Sdn Bhd

  1. Assistant Finance Manager
  2. Finance manager
  3. Human Resources Senior Executive

Jawatan kosong akan dikemaskini dari masa ke semasa mengikut kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup seperti yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk semua permohonan yang hendak dipohon jadi sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan sebelum membuat permohonan.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
  • Bagi pengguna kali pertama anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu membuat permohonan jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
  • Sila rujuk Panduan Permohonan Jawatan Kosong di Jobstreet yang telah kami sediakan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments