Wednesday, September 27, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Kerja Terkini Pembantu Pustakawan Negeri Sembilan

Kerja Terkini Pembantu Pustakawan Negeri Sembilan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Pembantu Pustakawan Negeri Sembilan | Pihak perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Terkini Pembantu Pustakawan Negeri Sembilan

  1. Pembantu Pustakawan Gred S19 ( tetap)
    Gaji ditawarkan : RM1,352 – RM4003

Jawatan terkini kerajaan mohon disini

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 11 Feb 2022.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.
  • Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kepujian sekurang-kurangnya gred c dalam subjek bahasa melayu pada peringkat SPM atau kelulusan yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang permohonan jawatan yang anda boleh dapati di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Sembilan Jalan Persiaran S2 B2, Seremban 2 70300 Seremban, Negeri Sembilan.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments