Saturday, September 23, 2023
HomeKerajaanKerja Terkini Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

Kerja Terkini Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11 | Peluang kerjaya terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia (Semenanjung) mereka yang sedang mencari jawatan kosong jangan lepaskan peluang untuk membuat permohonan sekarang bagi mengisi kekosongan jawatan berikut.

Kerja Terkini Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

  1. Pembantu Perawatan Gred U11
    1022 Kekosongan dan 1500 calon simpanan
    Gaji ditawarkan RM1,204 – RM3001

Syarat Pelantikan jawatan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 30 MAC 2021.

Mempunyai sekurang-kurangnya Gred C dalam bahasa melayu pada peringkat PT3 atau PMR atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Tugas Jawatan

Anda akan dipertanggungjawabkan dengan membantu dan melaksanakan tugas-tugas asas berkaitan penjagaan pesakit, penyediaan peralatan, mengambil dan merekodkan data pesakit dan tugas-tugas lain yang seumpamanya.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami sediakan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Muatturun template resume di Telegram kami

Hanya mereka yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments