Home Kerajaan Kerja Terkini Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis

Kerja Terkini Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis

0
113
Kerja Terkini Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis (1)

Kerja Terkini Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan seperti berikut, Keutamaan akan diberikan kepada calon anak kelahiran Perlis.

Kerja Terkini Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis

  1. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi ) Gred N19

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 25 April 2021.
  • Keutamaan adalah kepada rakyat negeri perlis.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM dengan kepujian sekurang-kurangnya gred C dalam subjek bahasa melayu diperingkat SPM atau SVM atau mana-mana kelayakan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Atau mempunyai SPM dan SKM tahap 2 atau tiga dalam bidang Pengurusan Pejabat, Penyeliaan Pengurusan Pejabat, Setiausaha Korporat Eksekutif atau Perkhidmatan Sokongan Perundingan Sumber manusia.

Lain-lain kekosongan jawatan kerajaan terkini ( Mohon disini )

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

Join Telegram kami

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here