Kerja Terkini MySTEP LPPKN (1)

Kerja Terkini MySTEP LPPKN

Kerja Terkini MySTEP LPPKN | Pengambilan terkini jawatan kosong dibawah program Short-Term Employment Program (MySTEP) di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara bagi mereka yang berkelayakan jangan lepaskan peluang untuk membuat permohonan jawatan yang ditawarkan.

Kerja Terkini MySTEP LPPKN

  1. MySTEP Gred 41
    Gaji ditawarkan RM2000

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda komunikias Massa atau Ijazah Sarjana Muda dalam bidang-bidang yang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

mempunyai kemahiran suntukan audio video , boleh menggunakan media sosial , menggunakan peralatan audio visual yang baik.

lain-lain kelayakan yang anda boleh rujuk pada lampiram telah kami sediakan dibawah.

Cara memohon mySTEP

Mereka yang berkelayakan hendaklah membuat permohonan dengan mengemukakan resume berserta gambar berukuran passport yang terkini dan sijil-sijil yang berkaitan ke alamat email yang telah kami berikan dibawah.

Anda boleh baca Panduan permohonan jawatan melalui email dengan betul di artikel yang telah kami berikan berikut dan anda juga boleh muatturun set resume lengkap daripada kami di group telegram kami juga kami berikan pautannya berikut.

Syarat Penuh