Kerja Terkini Kolej Komuniti Bandar Darulaman MySTEP | Bagi mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan dibawah program Short-Term Employment program (MySTEP) anda diperlawa untuk segera membuat permohonan.
- Personel Pengajar Hotel Katering / Pastry / Konfeksioner
Gaji ditawarkan RM1,800
Syarat asas permohonan
- Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 3 FEB 2021 sebelum 12 Tengah hari.
- Mempunyai sekurang-kurangnya diploma didalam bidang pastry , Konfeksionari, Pemprosesan dan Kawalan mutu Makanan.
- Kepujian dalam bahasa malaysia didalam SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.
- Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada gambar iklan seperti dibawah.

Cara memohon jawatan
Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menghantarkan resume anda ke alamat email yang telah disediakan seperti dibawah:-
Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan anda boleh membaca Panduan Penulisan Email Permohonan Kerja dan anda juga Boleh muatturun Set Resume Gkerjaya di telegram kami dipautan berikut.