Tuesday, July 5, 2022
HomeKedahKerja Terkini Kerajaan Negeri Kedah

Kerja Terkini Kerajaan Negeri Kedah

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Kerajaan Negeri Kedah | Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk membuat permohonan jawatan bertaraf kontrak seperti berikut :

Kerja Terkini Kerajaan Negeri Kedah

  1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41 (KONTRAK)
  2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED FA29 (KONTRAK)

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

  • warganegara Malaysia,
  • berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan mempuyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Sila rujuk maklumat penuh jawatan di lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

  1. Pemohon-pemohon hendaklah membuat permohonan dengan memuat turun Borang SUK/UPPK 01 di portal rasmi Kerajaan Negeri Kedah yang telah kami sediakan pautannya dibawah
  2. Pemohon yang berkelayakan sebagaimana yang ditetapkan di atas sahaja layak memohon.
  3. Borang permohonan yang lengkap hendaklah di hantar melalui e-mel dengan mengimbas (scan) semua dokumen yang telah lengkap ke [email protected] dengan disertakan sekeping gambar foto terbaru (berukuran pasport), salinan kad pengenalan (IC), salinan perakuan beranak/sijil kelahiran, salinan semua sijil-sijil persekolahan (SRP/PMR, SPM/SPVM/STPM), salinan sijil berhenti sekolah, salinan dokumen-dokumen lain yang disahkan.
  4. Tandatangan pengesahan salinan sijil/dokumen hendaklah dilengkapi dengan cop nama dan jawatannya oleh wakil rakyat/Pegawai Kerajaan Kumpulan Profesional/Penghulu/Ketua Kampung.
  5. Semua salinan sijil/dokumen hendaklah bersaiz A4. 3.         Permohonan yang lewat atau tidak menurut peraturan di atas akan ditolak

Mohon / Borang Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments