Monday, December 4, 2023
HomeJohorKerja Terkini Kerajaan Negeri Johor Mdtangkak

Kerja Terkini Kerajaan Negeri Johor Mdtangkak

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Kerajaan Negeri Johor Mdtangkak | Pengambilan terkini di Majlis Daerah Tangkak kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut.

Kerja Terkini Kerajaan Negeri Johor Mdtangkak

  1. Pembantu Tadbir Perkeranian Operasi Gred N19
  2. Pembantu Penguatkuasa Gred KP19
  3. Pembantu Operasi Gred N11
  4. Pemandu Kenderaan Gred H11
  5. Pengawal Keselamatan Gred KP11

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 26 Oktober 2021.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum membuat sebarang permohonan jawatan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang permohonan jawatan 2021 yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Borang yang tidak lengkap tidak akan dilayan

Sila baca dengan teliti arahan-arahan yang telah diberikan semasa membuat permohonan jawatan bagi mengelakkan anda melakukan sebarang kesalahan.

Syarat Penuh

Borang Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments