Sunday, December 4, 2022
HomeKerajaanKerja Terkini Kementerian Kewangan Malaysia

Kerja Terkini Kementerian Kewangan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Kementerian Kewangan Malaysia | Berita gembira kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Kementerian Kewangan Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Terkini Kementerian Kewangan Malaysia

  1. Pegawai penilaian Gred W41
    Gaji ditawarkan :

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 12 Ogos 2021.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah ) yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.
  • Atau mempunyai mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan daripada Institusi pengajian tinggi tempatan.
  • Memiliki sekurang-kurangnya Kepujian dalam Bahasa Melayu.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan kosong di kementerian Kewangan Malaysia hendaklah dibuat dengan menggunakan Laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah sediakan di pautan dibawah.

Bagi pengguna pertama kami anda hendaklah membuat pendaftaran di laman sesawang rasmi SPA yang telah kami sediakan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Anda boleh rujuk Panduan permohonan Jawatan Kosong di SPA yang kami telah berikan pautannya seperti berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh kerajaan.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments