Saturday, September 23, 2023
HomeKerajaanKerja Terkini Kementerian Kesihatan Malaysia

Kerja Terkini Kementerian Kesihatan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Kementerian Kesihatan Malaysia | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Kementerian Kesihatan Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Terkini Kementerian Kesihatan Malaysia

  1. Pegawai Pemulihan Perubatan Gred U41 (Cara Kerja)
    8 Kekosongan : 30 Simpanan

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda didalam bidang pemulihan Perubatan (Pertuturan,audiologi,cara kerja ,fisioterapi ) atau mana-mana bidang yang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya kepujian dalam bahasa melayu diperingkat SPM/SVM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami sediakan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mereka yang berjaya melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan dan terpilih akan dipanggil untuk sesi penapisan selanjutnya.

Iklan Jawatan

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments