Saturday, September 23, 2023
HomeKerajaanKerja terkini Kementerian Kerja Raya Malaysia

Kerja terkini Kementerian Kerja Raya Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja terkini Kementerian Kerja Raya Malaysia | Peluang kerjaya kerajaan bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja terkini Kementerian Kerja Raya Malaysia

  1. Arkitek Gred J41
  2. Juruukur Bahan Gred J41

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 16 Ogos 2021.

Seorang yang mempunyai keterampilan yang baik, semangat yang tinggi dalam berkerja secara berkumpulan.

Bakat kepimpinan dan jati diri yang cemerlang.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan dan di iktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Sila rujuk pada lampiran yang telah disediakan untuk maklumat penuh jawatan.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan yang ditawarkan di Kementerian Kerja Raya Malaysia hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Surujanjaya Perkhidmatan Awam (SPA)

Bagi pengguna pertama kali anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya mereka yang berkelayakan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga dan melalui proses penapisan selanjutnya.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments