Monday, December 11, 2023
HomeKerajaanKerja Terkini Jabatan Penilai Dan Perkhidmatan Harta

Kerja Terkini Jabatan Penilai Dan Perkhidmatan Harta

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Jabatan Penilai Dan Perkhidmatan Harta | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diperlawa untuk memohon kekosongan jawatan seperti berikut.

Kerja Terkini Jabatan Penilai Dan Perkhidmatan Harta

  1. Pembantu Penilai Gred W19

Syarat am permohonan

Calon diperlawa daripada kalangan warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan.

Bagi pengambilan ini permohonan dibuka sehingga 21 MAC 2021, namun begitu anda boleh membuat permohonan sepanjang tahun.

Mempunyai sekurang-kurangnya SPM dengan Kepujian dalam bahasa melayu atau mana-mana kelayakan yang setaraf dengannya dan diiktaf oleh kerajaan malaysia.

Lain-lain kelayakan seperti yang telah ditetapkan.

Lain-lain jawatan kerajaan yang ditawarkan (Mohon disini)

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya mereka yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan dan terpilih sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments