Friday, January 21, 2022
HomeKerajaanKerja Terkini IKEA Seluruh Negeri

Kerja Terkini IKEA Seluruh Negeri

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini IKEA Seluruh Negeri | IKEA malaysia mempelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut.

Kerja Terkini IKEA Seluruh Negeri

  1. Project Manager (Digital ) Selangor
  2. IT System Engineer (Store Support) Penang
  3. Sale & Commercial ( Petaling Jaya )

Lain-lain jawatan terkini kerajaan dan swasta ( mohon disini )

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah dinyatakan.

Seorang yang mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk semasa membuat permohonan jawatan.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Bagi pengguna pertama kali membuat permohonan anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.

Sebelum memohon sila pastikan profile Jobstreet anda lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majiklan

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments