Wednesday, October 4, 2023
HomeKerajaanKerja Terkini Agensi Nuklear Malaysia

Kerja Terkini Agensi Nuklear Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Terkini Agensi Nuklear Malaysia | Peluang kerjaya terkini di Agensi Nuklear Malaysia MOSTI mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan anda diminta untuk memohon sekarang.

Kerja Terkini Agensi Nuklear Malaysia

  1. Pegawai Penyelidik Gred Q41
    10 Kekosongan jawatan | 40 Simpanan

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 07 FEB 2021.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda kepujian didalam bidang sains yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia atau mana-mana kelayakan yang setaraf dengannya.
  • Atau Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pertanian atau Kejuteraan atau Ijazah Doktor Perubatan Veterinar atau Ijazah Doktor Falsafah (PHD) didalam bidang sain atau kejuteraan yang diiktiraf.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami berikan pautannya seperti dibawah.

Calon hendaklah mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai baiknya oleh majikan anda boleh rujuk Panduan Permohonan Jawatan SPA yang telah kami berikan pautannya berikut.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments