Friday, March 31, 2023
HomeTips KerjayaKerja part time yang anda boleh buat dirumah

Kerja part time yang anda boleh buat dirumah

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja part time yang anda boleh buat dirumah | Tahukah anda, di zaman millennia ini anda boleh menjana pendapatan yang sangat tinggi dengan hanya berkerja secara part-time dirumah. Berikut kami dedahkan rahsia-rahsia dan peluang pekerjaan secara part time yang boleh anda lakukan.

Kerja part time yang anda boleh buat dirumah

 1. Kerja Part time Youtuber

Tahukah anda dengan youtube anda boleh menjana pendapatan yang sangat lumayan daripada pengiklan yang disediakan oleh pihak youtube jadi kenapa tidak anda mencubanya? Caranya anda hanya perlu create channel youtube, upload video-video anda tengah masak,balik kerja,main game,prank kawan,prank bini atau apa sahaja aktiviti yang anda lakukan dirumah atau tempat kerja kemudian upload dan monetization video anda.. Boom!!! get ready untuk dapat duit dalam bentuk USD dengan mudah dan cepat.

Kalau di luar negera termasuk singapore dan indonesia dah ramai orang yang berkerja sepenuh masa sebagai youtuber dan menjana pendapatan sehingga 10k USD sebulan jadi anda jangan tunggu lagi create channel youtube anda sekarang dan mulakan sekarang!!

Register youtube

2. Kerja Part time freelancer

Anda mempunyai kemahiran-kemahiran seperti melukis,membina laman sesawang,edit,menulis atau apa sahaja kemahiran berkomputer kenapa tidak anda jual bakat anda ini di internet? Caranya sangat mudah anda hanya perlu cari customer anda di laman sesawang freelancer.com atau fiverr.com di sini terdapat ribuan malah jutaan customer yang sedang menanti kemahiran anda.

3. Kerja Part Time sebagai Dropshiper

Jangan sia-siakan social media anda gunakan social media anda untuk menjana pendapatan dengan dropship, tahukan anda kebanyakkan rakan-rakan anda menggunakan pelbagai produk kecantikan/kesihatan sebagai kegunaan harian mereka jadi jika mereka tahu anda menjualnya pasti mereka lebih suka membelinya terus dari anda jadi kenal pasti produk2 yang rakan anda guna dan mohon kepada penjual produk yang mereka guna untuk menjadi agent dropship mereka.

Rumusannya tiga kerja part time diatas adalah pekerjaan yang sangat mudah untuk anda lakukan dengan modal zero dan berpotensi untuk menjana pendapat sehingga ribuan ringgit sebulan jadi jangan lepaskan peluang untuk mencubanya jika anda mempunyai sebarang masalah atau pertanyaan lanjut anda boleh tinggalkan di ruangan komen dibawah.

Mohon sebarkan kepada rakan-rakan dan suadara-mara anda mungkin iainya bermanfaat untuk mereka.

RELATED ARTICLES

18 COMMENTS

 1. saya nk jgk kerja tpi saya bawah umur lgi mne ii kerja xterima sbb bwh umur laa . lgi ii msim covid ni kan . tpi saya perlukan duit dalam masa ni . kalau ad kerja kosong boleh laaa saya join okeh .

 2. Assalamualaikum.

  Apa khabar 🙂 ?
  Saya mohon maaf kalau mesej ini mengganggu ya.
  Just cuma nak kongsi extra income via online je.
  Ramai dah orang dapat Pendapatan PASIF guna Sistem SJP 4.0 ni.
  Power juga sistem ni hanya promote webkhas yang disediakan untuk kumpul prospek, kemudian sistem yang akan follow up sampai close sale.
  Anda tak nak cuba?
  Detail ada kat sini
  https://bit.ly/2YvvXTu
  Semoga bermanfaat!

 3. nasihat saya buat yang masih mencari kerja
  jika godek2 henfon tu cari la sahabat yang ada buat affiliate & dropship
  rendah risikonya
  dapat rm10-20 sehari pun jadi laa buat lepas belanja dapur

 4. I don’t have bank account and i can’t open one even though i’m Malaysian citizen and i own my card. Any job from home that i can earn cash or paid by wang pos or else. Thank You

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments