Saturday, September 23, 2023
HomeUncategorizedKerja Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan 2022

Kerja Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan 2022 | Pihak Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan mempelawa kepada mereka yang berminat dan berkelayakan untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan 2022

  1. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
  2. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41
  3. Penolong Pegawai tadbir Gred N29
  4. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29
  5. Pembantu Hal Ehwal Islam ( Guru tabika ) Gred S19
  6. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
  7. Pembantu Juruaudit Gred W19

Lain-lain Kerja Kosong Kerajaan Terkini 2022 Mohon disini

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawtan iaitu 30 April 2022.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan dan hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Cara memohon

Semua permohonan Kerja Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan 2022 hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Bagi pengguna baru anda hendaklah membuat pemdaftaran akaun baru manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan memohon jawatan yang telah ditawarkan.

Bagi mengelakkan sebarang masalah dan kesalahan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments