Kerja Kosong Universiti Malaysia Sarawak

0
0
Kerja Kosong Universiti Malaysia Sarawak
Kerja Kosong Universiti Malaysia Sarawak

Kerja Kosong Universiti Malaysia Sarawak | Mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Universiti Malaysia Sarawak anda diperlawa untuk segera membuat permohonan untuk mengisi jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Universiti Malaysia Sarawak

  1. Pegawai Pemulihan Perubatan Gred U41
  2. Pustakawan Gred S41
  3. Pegawai Psikologi Gred S41
  4. Pegawai Tadbir Gred N41
  5. Arkitek Gred J41
  6. Penolong Pegawai Seni Bina JA29

Tempoh Permohonan jawatan : 13 – 22 Julai 2020

Untuk Lain-lain jawatan kosong ( Mohon disini )

Latar Belakang Majikan

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), universiti kelapan di Malaysia ditubuhkan secara rasmi pada 24 Disember 1992. Universiti yang bersifat kontemporari dan berpandangan ke hadapan, berkomitmen untuk menyediakan negara dengan pemimpin, pengurus, saintis dan pakar teknikal juga sebagai warganegara yang bijaksana yang mampu menangani cabaran kompleks masa depan kita – yakin, kompeten, dan kreatif.

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 22 Julai 2020.
  • Seorang yang berkelayakan dan memenuhi segala syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan dibawah untuk membaca segala maklumat lengkap untuk memohon dan syarat-syarat penuh permohonan.

Cara memohon

Untuk memohon jawatan yang ditawarkan di UNIMAS anda mesti lah memohon secara online dengan menggunakan Borang atas talian yang telah disediakan oleh pihak UNIMAS.

Semua permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta memenuhi segala syarat-syarat pelantikan yang telah ditepatkan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.